Cennet Küçükçekmece Estetik Diş Kliniği

Estetik diş hekimliği denildiğinde zirkonyum diş kaplamalar, diş beyazlatma, lamine kaplamalar, empres diş, diş eti estetiği, diş boyu uzatma gibi işlemler akla gelir. Ortodonti tedavisi de estetik diş hekimliğinin bir parçası olmuştur. Eksik dişlerin olduğu durumda implant tedavileri estetik diş hekimliğinin en büyük yardımcılarından birisidir.
İstanbul küçükçekmece cennet mahallesi nde kurulan korodan diş Kliniği diş hekimi Sertaç kızılkaya dan estetik diş tedavileri ile ilgili bilgi aldık. Diş hekimi Sertaç Kızılkaya günümüzde artık metal alt yapılı porselen diş kaplamalarının özellikle ön bölgede tercih edilmediğini anlattı. Bunun yerine zirkonyum alt yapılı bilgisayar destekli tasarım ve Üretim aşamaları ile oluşturulan zirkonyum diş kaplamalarının tercih edildiğini bu kaplamaların allerji yapmadığı ve biyolojik olarak vücutla tam uyumlu olduğunu bildirdi. Ayrıca zirkonyum diş kaplamalarından bilgisayar sistemi ile üretildiği için ağızdaki kesik diş ile tam bir uyum sağladığını ve uzun dönemde kaplama altında bulunan dişte çürük veya ağrı gibi sorunların oluşma ihtimalinin ortadan kaldırıldığını bildirdi. 
Zirkonyum malzemesi diş renginde olduğu için estetik olarak da çok iyi sonuçlar verir diyen Diş Hekimi Sertaç Kızılkaya zirkonyumun günümüzün en çok tercih edilen ön diş kaplamaları olduğunu bildirdi. Lamina diş kaplamaları ağızda estetik diş hekimliğinde uygulansa da kullanım alanları çok yaygın değildir diyen diş ekimi Sertaç kızılkaya ancak yüzey özellikleri bozulmuş veya renk problemi gibi sorunlar da lamina diş kaplamaların tercih edildiğini anlattı. "Lamina diş uygulama ayrıca ortodonti tedavisi yaptırmak istemeyen hastalar için ileri seviyede olmayan diş eğriliklerinin düzeltilmesi için de kullanılabilir" diyen diş ekimi Sertaç kızılkaya her hastanın kendisine özgü tedavi planı ile tedavi edilmesi gerektiğini söyledi. Hastalar kendileri için yapılabilecek estetik diş tedavilerini öğrenmek istediğinde 0 549 347 43 47 numaralı telefondan ulaşabilirler diyen Diş Hekimi Sertaç Kızılkaya randevu ile çalıştığını söyledi.