Güzel dişler zirkonyum laminate veneer ve dişeti estetiği nedir?

Zirkoyum porselen dişlerle sizde gülümsemek istermisiniz?

Zirkonyum porselen dişler bir çok şeyi değiştirebilir. Bizi arayın 05493474347

Zirkonyum diş kaplamaları için yan ürünler ile orjinal ürün arasında fiyat farkı vardır. Porselen diş fiyatına zirkonyum kaplama yaptırmak mümkün değildir. Ayrıntılı bilgi için randevu alınız.
zirkonyum diş
Zirkonyum Diş Kaplama Üst diş estetik uygulama.
Güzel bir gülüş için diş dudak ve yüz uyumu çok önemlidir. Birbirleri ile uyumlu ve orantılı olduklarında sizi ve çevrenizi mutlu eden bir gülümsemeye sahip olabilirsiniz. Güzel dişler için bizi arayınız 05493474347
Diş ve diş etlerinin uyumu çok önemlidir. Böyle bir uyum yoksa diş eti kenarlarında yapılan küçük ayarlamalar ile estetik görünüm sağlanabilmektedir.
Sağlıklı bir diş eti açık pembe renktedir. Yüzeyi portakal kabuğuna benzer bir şekildedir. Gülümseme anında bütün dişler düz bir hizada birbirleriyle uyumlu görünmeli diş etleri fazla ortaya çıkmamalıdır.

zirkonyum diş kaplama
Zirkonyum porselen diş kaplama yapılmış bir hasta

Pembe diş eti çok görünüyorsa bu durumda diş eti estetiği" pembe estetik " uygulanmalıdır. Diş etlerinde ayrıca çekilmeler varsa bunlar düzeltilir. Bu şekilde asimetri ortadan kalkar. Bu uygulamada lokal anestezi yapılır ve hasta acı hissetmez.

Eğer gerekiyorsa sonrasında lamina yada zirkonyum diş porselen uygulamaları ile mükemmel estetik sonuçlar elde edilebilmektedir. Bunun için sadece diş hekiminize görünmeniz yeterli olacaktır.
En doğal ve uzun ömürlü dişin kendi dişiniz olduğunu unutmayın. Estetik zirkonyum porselen diş kaplamalarını tıbbi gereklilik durumlarında yapmayı tercih etmelidir.
Zirkonyum diş kaplamalar metal porselen diş kaplamalara göre çok daha üstün özelliktedirler. Diş etinde kararma ve morluk yapmazlar diş eti kanamasına neden olmazlar zirkonyum diş ışığı iyi yansıtır ve estetik dişlerin yapımı zirkonyum kaplamalar ile mümkün olmaktadır.