Geliştirilmiş full seramik materiyal ile yüksek stabiliteye sahip restorasyonlar yapılabilmektedir.Başlangıçta tek kron ve üç üyeli köprüler ile sınırlı olan zirkon bugün geliştirilmiş yüksek stabiliteye sahip 14 üyeli tek parça restorasyonlar yapılabilmektedir.
                         Ytrium ile desteklenmiş Zirkonyumdioksit ( sertleşmemiş frezelenmeye uygun halde ) ön siterlenmesi tamamlanıp kazıma için hazır hale getirilmektedir. Hacim olarak %25 daha büyük frezlenen restorasyon yaklaşık 1500 C deki sinterlenme fırının da orijinal boyutuna geri döner.Bu sırada zirkonyum maximum dayanıklılığına ulaşır; bu da yaklaşık 1200 mpa bükülme katsayısına eş değerdir.    
                         Zirkon materyali sinterleme öncesinde daldırma yöntemiyle Vita renk skalasının 16 rengine boyanabilir ve sıvı renkler zirkonyumun sinterlenmesi esnasında 0,2 mm içine ayrılmaksızın nüfuz eder.Kullanılan boyalar her bölgeye 0,2 mm kalınlığında nüfuz ettiğinden bağlantı noktaları zayıflamaz ve gerekli stabiliteyi korur. Zirkonyum restorasyonlar özel olarak geliştirilmiş yeni bir freze sistemi kullanılarak gerçekleştirilir.Bu sistem ile her tür preparasyon ( bıçak sırtı,epolman,shampfer ) kolaylıkla yapılabilir.                                                                                          
                        Paralel olmayan kesimler dahil makinanın 5 aks üzerindeki hareket kabiliyetinden dolayı kolaylıkla frezlenebilir.Her tür abutmant inley ve inley köprüler yapılabilir.



www.zirkonyumdisfiyati.com www.dislerinibeyazlat.com www.zirkonyumdisnedir.com

Yorumlar