Zirkonyum, Zirkonyum Diş, Zirkonyum Porselen Diş, Zirkonyum Diş Fiyatları

Zirkonyum Diş
Zirkonyum kronlar empresslerden farklı olarak presslenerek değil,zironyum dioksitden hazırlanan beyaz bloklardan kesilerek elde edilirler.

Bu sistem içerisinde alınan ölçüden elde edilen modeli tarayarak bilgisayar ortamına aktaran bir kamera ,taranan görüntüyü işlemek için kullanılan bir software programı ve bu programın kontrol ettiği bir kesim makinasını içermektedir.


Estetik diş hekimliğinde gün geçtikçe metal içeren porselenlerden vazgeçiliyor. Daha sağlıklı daha estetik ve daha direçlilik gibi istediğimiz tum özelliklere sahip olan bu sistemde alt yapı olarak metal yerine beyaz bir alaşım olan zirkonyum kullanılır.
Zirkonyum alt yapılı porselen diş kaplamalar mekanik direnci, biyolojik uyumluluğu ve kırılma direnci ile diğer dental materyaller arasından sıyrılmaktadır. Diş eti problemleri ve alerjiye sebep olmaz, ışık geçirme özelliği ile dogal dişlere yakın estetik ve fonksiyonu yakalamımızı sağlar. Zirkonyum diş estetiği için çok önemli bir araçtır.

Zirkonyum Diş Kaplamalarının farkı nedir?
• Metal destekli porselenler bazı ışıklarda ağızda yokmuş gibi koyu renk bir boşluk görüntüsü verirler. Zirkonyum da ise aynı doğal diş gibi her türlü ışığı geçirirler. • Zirkonyum ışığı geçirdiklerinden doğal diş yapısına çok benzer estetik oluşturur, çok iyi yapılmış olan metal destekli porselenlerde bile bir matlık ve yapaylık vardır. Bu nedenle özellikle ön dişlerde zirkonyum tercih edilir.
• Alt yapısında metal olmadığı için kuron – diş eti hizasında koyu renk bir çizgi olmaz. Daha estetik bir görüntü sağlanır.
• Yalıtıcı özelliğiyle sıcak soğuk hassasiyeti gelişmez.

Zirkonyum Porselenlerin Diş Hekimliğinde Kullanımı

Aslen Zirkonyum oksit olan bu maddenin dayanıklılığı oldukça yüksektir ve diş hekimliğinde kullanımı ileri teknolojiler sayesinde olmuştur.

Isıya karşı yalıtımlıdır. İletken özelliği yoktur.
Dokularla uyumu mükemmeldir ve alerjik bir bulguya şu ana kadar rastlanmamıştır.
Dayanıklı ve estetik görünüşlüdür.
Diş Hekimliğinde zirkonyum alt yapı üzerine uygulanan seramik materyallerle doğal diş görünümü kazandırılır.

Daha ayrıntılı bilgi için

E-mail : estetik.disler@gmail.com

Telefon :
0530 822 69 65
www.zirkonyumdisfiyati.com
www.dislerinibeyazlat.com
www.zirkonyumdisnedir.com
www.zirkonyum-dis.com

Yorumlar