Ataköy diş hekimi Sertaç Kızılkaya

Ağız ve Diş Cerrahisinin her alanında gelişmiş tanı ve tedavi hizmeti sunan hastanelerimiz koruyucu diş hekimliği, Endodonti, ağız ve çene cerrahisi, periodontoloji, implantoloji, estetik diş hekimliği, protetik diş tedavisi, cerrahi tedavi(gömülü diş çekimleri operasyonları, kist operasyonu, implant ) , alanlarında modern ve en gelişmiş uygulamalarla hizmet veriyor.

Koruyucu Diş Hekimliği Uygulamaları

Diş yapılarının gelişimsel ve kazanılmış hastalıklar nedeniyle bozulan formlarını düzelterek restore etmek, dişin fonksiyon ve estetiğini kazandırmak ve en önemlisi patolojinin yeniden oluşmasını engelleyerek, önleyici tedbirleri almak koruyucu diş hekimliği alanında modern tedavi uygulamaları gerçekleştirilmektedir.

Endodonti

Pulpa (diş özü) ve periopikal (kök ucu çerçevesi) dokuların hastalıkları ile bu hastalıkların etyolojisi teşhise ve tedavilerini konu edilen diş hekimliği dalıdır. Hastanelerimizde reverzibl ve irreverzibl pulpa hastalıklarının tedavilerine yönelik işlemler uygulanmaktadır. Dişin canlılığının korunamadığı veya enfeksiyon nedeniyle canlılığını kaybetmiş dişlerde kanal tedavisi uygulanmaktadır. Kliniklerimizde kullandığımız döner aletlerle bu tedaviyi çok daha kısa sürede bitirebilmekteyiz.

Ağız ve Çene Cerrahisi

Gömülü diş operasyonları, apikal rezeksiyon, çekim gibi minör işlemler lokal anestezi altında gerçekleştirilmektedir. Bunun yansıra mental yetersizliği olan hastalarımıza genel anestezi altında bütün diş tedavileri yapılmaktadır. Dental implant uygulamamızda ise eksik bir dişin yerini almak üzere çene kemiğine yerleştirilen titanyumdan yapılmış küçük bir dayanağın üzerine yeni bir protez yapılmaktadır.

Periodontoloji

Diş ve dişe benzer dokuların çevresinde oluşturan destek yapılara ait (kemik, diş eti sement, periodontal membran) hastalık teşhis ve tedavisi yöntemlerini kapsamaktadır.

İmplantoloji Birimi

İmplant kaybedilen dişin yapay olarak yerine konulması olarak tanımlanabilir. Bu tek diş eksikliklerinin yanı sıra çok sayıda diş eksikliği veya tam dişsizlik durumlarında implant uygulamaları ile dişsizliğin getirmiş olduğu fonksiyonel ve estetik sorunlar ortadan kaldırılmaktadır. Gelişen implant teknolojileri ile bugün hemen her vakada implant uygulamak mümkün hale gelmiştir.

Estetik Diş Hekimliği

Diş Kliniklerimizde yalnızca ağız, diş sağlık problemlerinin tedavisinde değil, ağız ve diş estetiğinde de çeşitli çözümler sunulmaktadır. Lamine, porselen vener, diş eti düzenlemeleri, beyazlatma yöntemleriyle, hastaya yeni bir gülüş sağlamamız mümkün olmaktadır.

Gülüş Tasarımı

Gülüşünüzden memnun değilseniz bilgisayar yardımıyla dişlerinize yapılacak işlemleri önceden görebilirsiniz. Dişlerinize işlem yapılmadan işlem öncesi çekilen fotoğraflarınızın bilgisayar ortamına aktarılıp, dijital olarak işlenmesi ile cosmetic imaging programları yardımıyla, işlem sonrası sahip olacağınız gülüş hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Beyazlatma

Diş fırçalayarak veya diş taşlarının temizlenmesi gibi yüzeysel temizlik işlemleriyle giderilemeyen, dişlerin yapısından kaynaklanan ve kötü görünüme yol açan renklenmeler, diş beyazlatma (bleaching) yöntemiyle giderilmektedir.
Diş hatanesi istanbul bakırköy ataköy diş hekimi implant
İstanbulda implant zirkonyum laminate veneer estetik diş hekimliği