İmplant

İmplant, diş kökü olarak kullanılmak amacı ile çene kemiğine yerleştirilen bir yapay titanyum silindirdir. İmplant diş hekimliğinde 30 yıldır üzerinde çalışılan bir konudur. Bu araştırma ve geliştirme çabaları günümüzde implantların başarısını daha yükseklere taşımıştır. 
İmplanta uygulanan doku dostu bir materyal olan titanyumun çene kemiği ile kaynaşması başarılı sonuçlar elde edilmektedir. 
Özellikle implantların yüzey özellikleri ile ilgili gelişmeler uzun dönem implant başarı oranını çok artırmıştır. Bütün bu gelişmeler, günümüzde implantların güvenle her olguda kullanılabilmesine yol açmıştır. Ayrıca geçmiş yıllara göre nispeten daha uygun fiyatlı olması hastalar tarafından diş eksikliklerinin tedavisinde daha çok tercih edilmesine sebep olmaktadır. Kemik yeterliliği olan ve genel sağlık durumu uygun olan hastalarda implant içeren tedavi planlaması alternatifi de diş hekimleri tarafından hastalara sunulmaktadır.

2015 implant fiyatları

Özellikle döviz kurunda meydana gelen dalgalanmalar implant fiş fiyatlarını etkilemektedir. Bu yıl dövizdeki stabilite nedeni ile implant yapım fiyatları önceki yıllar ile aynı seviyelerdedir. Size uygun implant tedavi planlamasını öğrenmek için bizi arayın 05493474347