Zirkonyum diş kaplama yaptıranlar forum


Diş kaplaması ihtiyacı olduğunda en iyi diş kaplaması olan zirkonyum diş kaplama yaptıranlar uzun dönemde rahat olurlar. Forumlarda adı geçen birkaç diş hekimi ile görüştüğümde zirkonyum kaplama fiyatlarının 300 ile 400 Euro olduğunu öğrendim. Benim bütçemi aşıyordu. En iyisi para biriktirmek derken biraz daha araştırdığımda İstanbul da iyi bir diş kliniği buldum. Benim estetik zirkonyum diş kaplamalarımı güzel yaptılar.

Eski kaplamaların değiştirilmesi gerektiğinde özellikle ön estetik bölgede zirkonyum diş kaplama yaptıranlar çok mutlu olurlar. Çünkü metal porselen dişlere göre daha iyi estetik özellikleri olması doğal dişe en yakın görüntüyü vermeleri hastaları son derece memnun eder.
Forumlarda en çok diş hekimi Sertaç Kızılkaya dan söz edilmekte ve estetik diş kaplamalarında çok başarılı olduğu yazılmakta. bu doktoru merak edip bende gittim ve ön 4 dişime zirkonyum diş kaplama yaptırdım. Çok memnun kaldım. Gerçekten tavsiye edildiği kadar varmış. birde Ankarada dentanorm diş kliniği söyleniyor oradan da memnun insanlar. Tavsiyem araştırıp iyi bir doktor bulun.