İmplant kimlere uygulanır

İmplant Diş Kimlere Uygulanabilir?
Ağızda  sürekli dişlerden bir veya birkaç tanesinin kaybedilmesi durumunda  eksik diş kökleri yerine  uygulanan implantlar doğal diş vazifesi görürler.
Yani diş eksikliği sorun yaşayan kişiler için implant iyi bir seçenektir.
Bu eksik diş bir veya birden fazla olabilir bazen çenenin arka tarafında 3 diş birden kaybedilir bu durumda neredeyse yarım çene ile çiğnemek zorunda kalınır bu bölgeye yapılacak iki implant üzeri köprü protezi sayesinde çok iyi bir çiğneme fonksiyonu sağlamak mümkün olabilmektedir.
Bir diğer uygulama alanı da tek diş eksikliği nedir tek diş eksikliğinde implant uygulamaları başarısı neredeyse yüzde 100 dür.
Eğer çenede bütün dişler kaybedildi ise bu durumda altı implant üzerine sabit bir köprü yakıt 12 tane diş kaplaması yapmak mümkündür altı implant için yeterli kemik bulunmadığı durumlarda en azından 2 veya dört implant üzerine bir hareketli protez yapılarak daha iyi bir çiğneme fonksiyonu ve estetik rahatlıkla sağlanabilir.
Diş estetiği uygulamalarından olan İmplant diş, diş kökü işlevini kayneden, dişleri ölen ve sağlam bir diş köküne ihtiyacı olan, güçlü lokal anestezi almasında sakınca olmayan ve tedavi yan etkilerine dayanabilecek kişilerde uygulanabilir.



İstanbul Diş Kliniği randevu Tel:05493474347