Ön 4 dişe Zirkonyum kaplama

Yüz estetiği tamamlayan dişler bazen bir kaza bazen de çürük nedeniyle sorun yaşayabilir ve kaplanması gerekebilir özellikle ön dişlerde kaplama ihtiyacı olduğunda estetik özellikleri ile ön plana çıkan metal içermeyen zirkonyum diş kaplamaları tercih edilmektedir.
ZİRKONYUM DİŞ KAPLAMA
Zirkonyum hem diş eti ile olan biyolojik boyama hem iletkenliğinin az olmazsa hem de yapım sürecindeki hatasız işlem tekniği bilgisayarlı kazanma sistemi nedeniyle özellikle kaliteli iş yapmak isteyen diş hekimi ve teknisyenlerin tercihi olmuştur.
Diş Estetik sorunları yaşıyorsanız iki veya daha fazla dişinizi dişini kaplama yaptırmanız gerekiyor ise hiç düşünmeden zirkonyum diş kaplama tercih etmenizi öneririm. Çünkü klasik porselen diş kaplamaları diş eti kenarında zaman içerisinde renklenme yapmaktadır. Bu şekilde morluklar oluşuyor ve güldüğünüzde istemeyeceğini düşündüğümü koyu lekeler oluşmaya başlıyor ise diş etinde zaman içerisinde kanama görülebilir. Eritme yöntemi ile dökülen metal porselenlerin ağzınızdaki kesik dişle uyumu tam olmayacağı için zamanla alttan çürümeler meydana gelir. 
ÖN DÖRT DİŞ İÇİN ESTETİK ZİRKONYUM KAPLAMA 
Güldüğümüz zaman veya konuştuğumuz zaman dişlerimiz 10 plana çıkar. Özellikle iş kişinin estetik konuşma ve ısırma fonksiyonları için büyük önem taşır. Dişlerin çürük olması yamuk olması veya herhangi bir nedenle kırılması gülüş estetiğine olumsuz yönde etkiler. Bu işlerin düzeltilmesi sorunların giderilmesi amacı ile dişlerin üzerine kaplama yapılması gerekebilir. Ön dört diş için kaplama yapılacağında uzun ömürlü ve estetik sonuçlar veren zirkonyum diş kaplama ön plana çıkar. Gerek doğal diş gibi estetik görüntü vermesi gerek daha az açındırma ihtiyacı olması zirkonyum kaplamanın ön dişleri de kullanım alanına aktarılmıştır. Eksik dişlerin olduğu durumlarda da olarak uygulanabilmektedir. Simetrik ve doğal görünen diş kaplamaları için Nihongo diş kaplama ısı iletkenliği biyolojik uyumu ve uzun yıllar sağlıklı kullanılabilmesi ile tercih edilen en iyi malzemelerden bir tanesidir. Ayrıntılı bilgi almak için diş hekimi Sertaç kızılkaya web sitesini ziyaret edebilirsiniz. http://www.drsertac.com/zirkonyum
Estetik zirkonyum diş kaplama yaptırmak için bizi arayabilirsiniz.
Küçükçekmece Diş Hekimi


İstanbul Diş Kliniği randevu Tel:05493474347