Diş Ağrısı

Diş Ağrısı www.zirkonyumdisnedir.com
Diş ağrısı oluşmaya başladığında tedavisi için mutlaka diş hekimi gerekir.
Diş hekiminden randevu alarak gitmekte fayda var çünkü başka verilmiş randevuları var ise mecburen doktor onlara bakmak zorundadır.
Size ancak muayene yapıp reçete vwrir. Bu nedenle Diş hekimine telefon edip randevu almanızı tavsiye ederim. Diş hekimi szi randevu almadan takdir edersiniz ki size fazla zaman ayırmayacacaktır.
Randevu gününüz ve saatiniz gelene kadar kullandığınız Ağrı kesicilerden bir tanesini için. Randevu saatini beklemeniz gerekebilir. Diş bir anda şiddetli ağrı yapmaz, daha önceden uyarı verir. Bazen bir kırık, bazen araya giren yemek artığı bazen de soğuk veya sıcak ile hassasiyet diş ağrısının habercisidir.
İhmal edilen ve tedavi ettirilmeyen bu diş çürükleri bir gece yarısı veya umulmadık bir zamanda sizi şiddetli ağrı ile doktor arar hale getirmeden Diş hekimine gidip tedavi olmanızı tavsiye ederiz.
Ancak siz yinede diş hekimine gidemeden diş ağrısı başladı ise yapacağınız en doğru şey daha önce kullandığınız ve sizde bir yan etk yapmamıç ağrı kesicilerden birisini içmektir. Aspiriin gibi kan sulandırıcı bir ilaç içmamaniz gerekir. Diş tedavisi için kan sulandırıcı ilaç kullananların bu ilaçlarını doktor kontrolünde kesmeleri tavsiye edilir.