Estetik tedavi planlaması

Günümüzde iyi bir tedavi planı ile yüz estetiğiniz ve gülüşünüz tamamen değiştirilebilir. Gülümsemeniz yüzünüze uygun ve doğal olmalıdır. Yüzünüz ile uyumlu ve karşıdaki insana güven veren bir gülümseme size iş ve özel hayatınızda başarının kapılarını aralayacaktır. Ağızda sağlıklı dişler ve diş etleri sayesinde beğenilen bir gülümsemeye sahip olabilirsiniz. Karşınızdaki insanları etkileyip gülümsemeniz ile olumlu bir etki bırakmak için estetik gülüş tasarımı yaptırabileceğiniz sayılı kliniklerden birisi olan KORUDENT Diş Kliniği Diş Hekimi Sertaç Kızılkaya dan randevu almak için 0 549 347 43 47 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Diş Hekimliği nde modern diş tedaviler için ortaya çıkan gelişmelerin yanı sıra bilgisayar destekli tasarımlar ve planlama yöntemleri sayesinde estetik sorunlarınız kolaylıkla çözümlenebilmektedir. 
Diş Hekimi Sertaç kızılkaya dan estetik diş kaplamaları, lamina dişler, zirkonyum ve  empres kaplamalar hakkında bilgi alabilirsiniz. 
Telefon ile tabii tedaviler ve fiyatlar hakkında bilgi verilememektedir. Tedavi ihtiyacınız var ise klinikte doktor tarafından muayene edilip size yapılabilecek işlemler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Başka bir hasta için en iyi diş kaplama seçeneği sizin için en kötü tedavi yöntemi olabilir. Dİşlerinize hangi tedavinin yapılacağı hakkında bilgi aldıktan sonra düşünmek için de yeterli zamanınız olacaktır.