Zirkonyum Markalarının En İyisi

Her geçen gün estetiğin önemi toplumda giderek artmaktadır. Diş hekimliği de bu estetik yaklaşımlar için daha çok zaman ve para harcayan bir bilimidir. Özellikle bilgisayar ve otomasyon sistemleri gibi üretim aşamalarında teknolojinin ilerlemesi sayesinde diş hekimleri ve diş teknisyenlerini daha başarılı daha estetik diş tedavileri uygulama imkanı kazanmıştır.
Özellikle diş kaplamalarında zirkonyum bir çığır açmıştır. Senelerdir kullanılan metal alt yapılı porselen diş kaplamalar'nın yerine içerisinde metal bulunmayan zirkonyum alt yapılı diş kaplamaları almıştır.
Zirkonyum ile yapılan diş kaplamalarında estetik olarak çok büyük avantajlar sözkonusudur. Çünkü zirkonyum alt yapısı bulunan diş kaplamaları hem diş eti ve vücut ile tam bir biyolojik uyum sağlar hem de ışık ve renk yansıtması nedeni ile son derece estetik bir görüntü elde edilebilir. 
zirkonyum diş kaplama
Zirkonyum un kullanıldığı en önemli diş hekimliği uygulaması diş kaplamalardır. Özellikle ön diş kaplamalarında artık metal porselenler tercih edilmemektedir.
Zirkonyumlar kalitesine göre değişik fiyatlar ile uygulanabilir. Malzemenin estetik özelliklerinin yanısıra bunu işleyen tecrübeli bir teknisyenin de işin içinde olması mutlaka gereklidir. İyi bir zirkonyum diş kaplama için sadece zirkonzahn, vita veya lava zirkonyum markasını kullanmak yeterli değildir. Şüphesiz ki lava, vita, zironzahn diğer zirkonyum markaları ile kıyaslandığı zaman daha sağlam daha estetik ve daha kolay işlerinebilir malzemedir. Ancak Diş iyi hazılanmalı, ölçü doğru alınalı, teknisyen doğru planlamalıdır. 
Kliniğimizde de kullanılan lava, vita ve zirkonzahn marka zirkonyum malzemesi özellikle iyi bir teknisyen tarafından uygulandığında hasta için son derece tatmin edici olur. Uygulanmış zirkonyum diş kaplamaları görmek ve size yapılacak diş tedavilerinin neler olduğunu öğrenmek isterseniz 0 212 661 69 79 numaralı telefondan Diş hekimi Sertaç Kızılkaya için randevu talebinde bulunabilirsiniz.
drsertac.com/fotograf-galerisi

Yorumlar