2018 diş kaplama fiyatları

Kendi dişleriniz gibi çiğnemenizi sağlayan aynı zamanda estetik ve doğal görünen diş kaplamaları yaptırmak istiyorsanız dikkatli olmanız gerekir. Son teknoloji ürünü metalsiz seramik diş kaplamaları size aradığınız bütün bu özellikleri sunar. Dünya standartlarında her yıl mutlaka diş hekimi kontrole gitmemiz gerektiğini pek çoğumuz biliyoruz. Dişlerde ortaya çıkan sorunlar büyümeden müdahale edildiğinde de hem daha ucuz hem de daha uzun süreli diş tedavileri yapılması mümkün oluyor.
Dişlerin üzerine kaplama yapmak gerektiğinde çeşitli kaplama malzemeleri alternatif olarak önümüze çıkmaktadır. Bunlar içerisinde en uzun süreli kullanabileceğimiz diş etlerinizde morarma yapmayacak doğal renkte görünecek ve biyolojik olarak En uyumlu malzeme şüphesiz ki zirkonyum diş kaplamalardır. Zirkonyum diş kaplamalar tamamen bilgisayar destekli olarak üretildiğinde size neredeyse kendi dişiniz gibi doğal bir görüntünün yanı sıra çiğneme ve konuşma sırasında da büyük konfor sağlayacaktır.
Uzakdoğu ve Çinden gelen zirkonyum alt yapı malzemesi ile yapılan ve manuel olarak üretilen zirkonyum diş kaplamalar daha ucuz fiyatlarla yapılabilse de kullanım ömrü ve estetiği açısından sorun yaşanmaktadır bu nedenle yaptıracağımız dişlerde mutlaka kaliteli malzeme kullanılmasına ve estetik olarak uyumlu olmasına istemeniz gerekir.

Kalitesiz diş kaplama size neler kaybettirir?

İyi yapamayan bir kaplama estetik olarak görünümü bozar
İş kaplaması yapılmadığından alttaki dişin çürüme ihtimali artar.
Kaplama ile diş eti uyumu i̇yi olmadığından dişeti enfeksiyonu nedeni ile diş etinde kanama oluşmaya başlar.