Diş beyazlatma mümkün mü?

Özellikle gülüş estetiği uygulamalarında diş beyazlatmanın önemi daha da artmaktadır. Güzel bir gülümseme insanın sosyal yaşantısına ve özgüvenini olumlu etkiler. Diş renginde doğuştan veya sonradan oluşan renklenmeler var ise günümüzün ilerleyen diş hekimliği uygulamaları sayesinde bununla baş etmek mümkün. Rengi sararmış dişler doktorun klinikte veya sizin doktor kontrolünde evde yapacağınız işlemler sayesinde beyazlatılabiliyor.
Diş beyazlatma yöntemi olarak en çok kullanılan ofis ve ev tipi beyazlatmanın bir arada kullanıldığı yöntemdir. Dişe kimleri dişin yapısını inceledikten sonra beyazlatmanın hangi yöntemi ile gerçekleştirileceğine karar verir. Konusunda tecrübeli bilgili ve dikkatli bir doktor size en iyi diş beyazlatma yöntemini tavsiye edip uygulayacaktır. Piyasada satılan diş macunları diş jelleri ve tozları diş beyazlatma için kontrolsüz kullanıldığında dişlere zarar verebilir. Beyazlatma bu kadar kolay olsa idi Toplumda herkes marketlerden veya internetten aldığı ilaçlar ile işlerine ben beyaz yapmış olurdu. 
Beyazlatma işleminin tıbbi bir müdahale olduğuna ve kontrol altında uygulanması gerektiğini unutmamak gerekir. Diş beyazlatma macunları dişin yüzeyini aşındıracaktır. Dişlerinizde renk değişikliği sağlamak için ancak doktorun size verdiği ilaçlar etkili olur. Bunun dışında kullandığınız diğer ürünler dış yüzeyini de aşındırarak bir miktar yeni tabaka ortaya çıkarır ve her geçen Gün dişin minesi azalır. Alttaki dentin tabakası daha sarıdır ve hassasiyet yapar. Diş sağlığını bozmamak için diş yüzeyine aşındıran bu tip kozmetik ürünleri kullanmamanız tavsiye edilmektedir.
Diş ekimi değişik konsantrasyonlarda beyazlatma jeli kullanarak her vaka için farklı süre ve özellikte beyazlatma işlemi uygular. Diş etlerinizin üzerine örterek onları korur. Klinikte ilacı aktive eden ışık kaynağı çok güçlü bir ışıktır ve gözlerinizi korumak için doktor gözünüze güneş gözlüğü gibi koruyucu bir gözlük takmanızı isteyebilir. Bütün bunlar  sağlığınızı korumak ve kaş yapayım derken göz çıkarmamak içindir. Klinik beyazlatma yarım saat sürer. Bu süre sonrasında dişlerinizin renginin değiştiğini fark edeceksiniz. Doktor uygun görür ise evde yapılacak beyazlatma ile işlem devam eder. Diş beyazlatmak maliyetli midir?

Bu işlem için kullanılan malzemeler profesyonel malzemelerdir. Yurtdışından döviz ile gelen malzemeler firmaya göre farklılık gösterir. Diş beyazlatma fiyatı ile diş temizleme fiyatı nı ayırdetmek gerekir. Diş beyazlatma fiyatları diş temşzletme fiyatlarına göre daha yüksek fiyat ile uygulama yaoılan bir tedavidir.  Diş temizliği dişteki taşları ve kekeleri çıkarır. Diş beyazlatıcıları ile dişin rengi beyazlar.