Zirkonyum Kaplama

Estetik Diş Hekimliği alanında eskiden sık kullanılan porselen kaplamalardan vazgeçilerek daha dirençli estetik olan zirkonyum dişlere rağbet artmıştır.

Zirkonyum Nedir?
Porselen kaplamalarda iç kısımlarda kullanılan metaller diş eti ve dokularına zarar verdiğinden metalin yerine daha dayanıklı ve ışığı geçirme özelliği nedeniyle estetik doğal görüntü kazandıran zirkonyum tercih edildi.Zirkonyum adlı materyal diş hekimliğinde birinci sırada yer almasıyla birlikte.Fiyatlar arasında farkta ortaya çıkıyor..

Zirkonyum Diş?

Porselen, diş minesine en yakın ve en sağlıklı malzemedir.
Ancak porselenler ağızda birkaç yıl öncesine kadar tek başlarına değil de, yüksek çiğneme basıncına karşı dayanıklı olabilmeleri için metal bir destek ve altyapı üzerinde kullanılmak zorundaydılar.
Şeffaf olan doğal diş minesinin aksine, metal ışığı geçirmediği için metal altyapılı porselen kronlar bazı durumlarda donuk ve yapay görüntülere, dişeti kenarında da gri alanlara yol açabilmektedirler.

Bunun ile birlite Zirkonyum Diş

Her Yönden Vücut ve Dişlerle Uyumlu

Kullanıcılar için cercon uygulamalarının bazı önemli avantajlarıda bulunmaktadır. Zirkonyum oksit altyapı üzerine yerleştirilen cercon seramiği yiyecek artıklarının ve mikroorganizmaların diş yüzeyine tutunma oranını düşürmektedir.Böylece iyi bir ağız hijyeni sağlanmaktadır.Zirkonyum oksit ısıyı iletmez, sıcak ve soğuk yiyecekler aldığınızda dişlerinizde hassasiyet meydana gelmez.

Zirkonyum Porselen Kaplamalar

Estetik diş hekimliğinde artık metal içeren porselenler yavaş yavaş kullanılmamaktadır.Daha sağlıklı daha estetik doku uyumlu ve ağız içi basıncına daha dayanıklı olan zirkonyum altyapı olarak metal yerine kullanımaktadır. Zirkonyum esaslı porselenleri hem ön dişlerde kullanabilecek kadar estetik ve doğal olmaları, hemde arka dişlerde sağlam olmaları sebebiyle güvenle tavsiye etmekteyiz.


Daha ayrıntılı bilgi için

www.zirkonyumdisfiyati.com

veya

www.zirkonyum-dis.com

Ya da

E-Mail : estetik.disler@gmail.com

Telefon : 0530 822 69 65

web tasarım

Yorumlar