Diş eti rengi açmak

Günümüzde estetik diş hekimliği denildiğinde diş dudaklar ve diş eti ile uyumlu bir ağız yapısı akla gelir. Bütün faktörler bir araya gelip bir tanesi bile eksik olduğunda görüntü bozulacak ve başarısız bir tedavi ortaya çıkacaktır.
Hem hasta hemde doktor için hayal kırıklığı ve sorun olmaması için tedavi bir bütün olarak ele alınmalıdır. Diş eti rengi iöe ilgi sorun var ise mutlaka bunun çözüm önerileri de konuşulmalıdır.
Dişeti renklenmelerinde sebep araştırılır.  Dişeti üzerine baskı uygulayan kaplamalar mutlaka değiştirilmelidir. Taşkın dolgu maddesi var mı diye kontrol edip varsa düzeltilmelidir.
Diş eti rengi dişetinde bulunan pigmenter nedeniyle koyu görünüyor ise de epştelizasyon adı verilwn işlem ile tedavi edilmelidir.  Bu diş  eti pigment rengi ortadan kaldırma işlemi ülkemizde yaygın değildir.  Bu tip hastalar nerede nasıl tedavi olabilirim diye araştırma yaparlar.  Siz bu araştıran grup içerisinde yer alıyorsanız şanslı gruptasınız. Diş Hekimi Sertaç Kızılkaya İstanbul Küçükçekmece Korudent Diş Kliniğinde ücretsiz Röntgen ve muayene ile diş eti renginiz konusunda size yardımcı olacaktır. Diş eti rengi nasıl açılır?

 


Gerek yüzümüz gerek saçlarımız gerek dişlerimiz için artık uygulanabilen bir çok istedik tedavi yöntemi mevcut. Özellikle dişlerimiz için ve yine değiştirme evlilikleri düzeltmek içerikleri tedavi neredeyse bir kaç saha içerisinde gerçekleşiyor. Dişeti rengindeki koy Oluklar uzun yıllar estetik olarak problem yaratıyordu. Artık günümüzde estetik diş ekimi niye sayesinde koyu renkli diş etlerinin renginin açılması olabilmektedir. Diş eti içerisinde bulunan pigmentler nedeni ile konuyu ve diş eti görünümü ortaya çıktığında bunu gidermek mümkün. Koyup renkli diş eti rengini gidermek mümkün. Diş Eti rengini nasıl pembe hale getirebiliriz? Sorusunu estetik diş ekimi Sertaç Kızılkaya sorduk.

Koyu renkli dişedi nasıl pembe olur? Diş setinin üst tabakasında yer alan pigmentlerin giderilmesi hakkında iş ekimi Sertaç kızılkaya dan bilgi aldık. Bu uygulama nasıl gerçekleşiyor?

Klinikte hakkında iş ekimi Sertaç kızılkaya dan bilgi aldık. Bu uygulama nasıl gerçekleşiyor?
Klinikte yapılan yaklaşık 15:20 dakikalık bir işlem sonrasında diş eti rengi açılabilmek tedir. İşitin de renklenmeye sebep olan tekme tabakasının olduğu alanı kazı ya diş eti rengini açmak. Bu konuyla ilgili tecrübeli hekimler hastalara yardımcı olabilmektedir. İşlem için lazer veya elektro cerrahi yöntemleri kullanılabildiği gibi kumlama veya aşındırmaya ile de işlem gerçekleştirilebilir. 25 ile en iyi diş açma yöntemini hastalarına uygulamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Diş eti hastalıkları uzmanı tarafından veya protez uzmanları tarafından da büyük bir sorun olarak kabul edilen diş eti koyulduğu artık kolaylıkla tedavi edilebilen bir estetik problemdir. Hastaların koyu renkli diş etlerini sorun yapmamasına konuyla ilgili dişhekimilerini kendilerine yardımcı olabileceğini bilmelerini isterim. Uygulamayı yapan Pekçok iş ekimi bulunmaktadır. Kendilerine yakın ile bilgi alışverişi yaparak kurtulabilirler. http://www.drsertac.com 

 


İstanbul Diş Kliniği randevu Tel:05493474347