Zirkonyum Empress ve porselen diş kaplama fiyatı 2017. İstanbul Estetik Diş fiyatları.: Ön 4 dişe Zirkonyum kaplama

Zirkonyum Empress ve porselen diş kaplama fiyatı 2016. İstanbul Estetik Diş fiyatları.: Ön 4 dişe Zirkonyum kaplama
Estetik diş kaplamalar içerisinde en çok tercih edilen zirkonyum kaplama fiyatları ile ilgili bilgi almak isterseniz 05493474347 den bize ulaşabilirsiniz.
Çeşitli nedenlerle ben dişleri kaplama yapılması gerektiğinde estetik olarak iyi sonuçlar almak isteriz. Bu amaçla özellikle çekilmiş dişler var ise zirkonyum diş köprüleri en çok uyguladığınız yöntemlerden birisidir. Diş kaybı yok ise sadece dişler üzerine estetik ihtiyaç hissediliyor ise lamina uygulamaları uygun olacaktır.
İyi bir diş kaplama uygulaması için tedavi öncesi dikkatli bir muayene gerekir. İhtiyaçların doğru belirlenmesi sonucun mükemmel olmasını sağlayacaktır. Teorik ihtiyaçların ötesinde hastanın istek ve beklentileri dikkatli bir şekilde dinlenerek tedavi planı oluşturulmalıdır. Bazen hasta açık renk diş istemeyebilir. Bazen de tam tersi durum söz konusu olacaktır. Aynı şekilde işlerin büyüklüğü ile ilgili hasta istek ve beklentileri doğru bir şekilde anlaşılmalı ve uygulanmalıdır. Ön iki dişin uzun olması büyük olması çıkıntılı olması veya ön dişlerin aynı çizgi üzerinde bulunması gibi hasta istekleri büyük önem taşır. Biyolojik olarak dudakların ve damak yemeğinin müsaade ettiği ölçülerde hasta beklentileri karşılanmalıdır. Provalar sırasında karşılıklı görüş alışverişi yapıldığında sonuç hem hasta hem hekim için yüz güldürücü olacaktır.
Diş kaplaması yapılma hasta için ekonomik hekim için çalışma ve uygulama zorlukları getiriyor. Diş hekimi dikkatli bir şekilde dişleri hazırlamalı ve ölçüyü doğru bir şekilde laboratuvara aktarmalıdır.
Scanner denilen kamera yardımı ile elde edilen veriler bilgisayara yüklenir. Daha sonra tasarımları(CAD) yapılarak üretime (CAM) geçilir.Zirkonyum geliştirilen bu teknolojiler ile tek diş kuron restorasyonlarında, 3-6 üye köprülerde, implant üstü kron köprü çalışmalarında başarı ile kullanılmaktadır.
zirkonyum diş
Zirkonyum diş kaplama
Zirkonyum porselenler

Estetik diş hekimliğinin göstermiş olduğu gelişmeler ile 2000’li yıllarda diş hekimliğinde, yüksek kuvvetlere oldukça dayanıklı ve diş renginde olan ‘zirkonyum’ kullanılmaya başlanıldı. Klasik metal köprülerden farklı olarak, zirkonyum sistemlerinde alt yapı olarak metal yerine beyaz bir alaşım olan zirkonyum kullanılır. Son teknoloji ürünü bu altyapı estetik ve dayanıklılığı bir arada sunabilme özelliğine sahip tek malzemedir. Sistemin en büyük avantajı ulaştığı çok yüksek dayanıklılıkla arka bölgedeki köprülerde de tam estetik bir görünüm sağlamasıdır.

Zirkonyum porselenkaplamaların avantajları

Estetik yapısı ile doğal dişlerden ayırt edilmesi oldukça güçtür.
Işık geçirgenlikleri vardır. Metal destekli porselenlerde özellikle gün ışığında ve fotoğraf flaşında
oluşan opak görüntü zirkonyum porselenlerde oluşmaz.
Anti-alerjik materyallerdir.
Diş eti hastalıklarında ve dişeti çekilmelerinde sıkça görülen diş eti morlukları zirkonyumda görünmez.
Metal destekli porselenlerde zamanla dişeti metal rengini alarak porselen başlangıç noktaları ile dişeti arasında gri renkte bir hat oluşur. Zirkonyum porselenlerde böyle bir sorun görülmez.
Isı yalıtıcı özellikleri çok iyi olduğundan soğuk sıcak hassasiyetini önlerler.
Zirkonyum porselenler yaklaşık 900 megapaskal dirence sahiptirler.
Bu özellikleri sayesinde arka bölgelerdeki dişlerde de çok rahatlıkla kullanılırlar.
Zirkonyum metal destekli protezlere göre oldukça hafiftir.
Zirkonyumlar Ağızda metalik tat bozukluğuna neden olmazlar.
E-MAİL : estetik.dentist@gmail.com
 www.zirkonyumdisnedir.com