EN İYİ DİŞ

Tedavi ihtiyacı olan insanlar içinde yapılacak işlem ile ilgili olarak farklı beklentileri olan değişik öncelikleri olan kişiler olduğunu biliyoruz. Kimi insan yapılacak diş tedavisi veya kaplaması için en uzun ömürlü tedavi olmasını ister. Kimi insan da işlemin ne kadar zaman'da biteceği ilgilenir. Bazen sadece fiyat önemli olur. 
Aslında en önemlisi size bu tedavinin ne kadar faydalı olacağıdır. Tedavi sonrası kullanım süresi ve risk olup olmadığı çok önemlidir. Diş fiyatlarındaki farklılıklar kullanım süresi ile oran kurulduğunda ilk başta pahalı olduğunu düşündüğümüz yüksek fiyatlı tedavinin kullanım ömrü uzun olduğu için aslında uygun fiyatlı bir tedavi olduğudur. 
Kullanım süresi değerlendirilmelidir ve kullanım ömrünün uzun olmasının en önemli faktör olduğu görünür. 
Örnek olarak metal porselen diş kaplama yapılan bir hasta için diş Eti çekilme riski yüksektir. Buna alternatif olarak uygulanacak zirkonyum diş kaplama kullanım süresi boyunca hem estetik hem de çok iyi bir koruma sağlar. Metal içerikli porselen diş kaplamaya göre iki kat daha uzun ömürlü olur. Hem diş etleri kararmaz ve kanamaz hem de diş eti çekilmesi olmaz. 
EN İYİ DİŞ KAPLAMASI
İyi bir diş kaplaması sadece malzemenin adı ile veya markası ile gerçekleştirilemez. Bir kaplamanın iyi olabilmesi için önce iyi bir planlama sonra dikkatli bir ağız içi hazırlık gerekir. Yapılan hazırlığı alınacak ölçü ile illa bırak duvarı aktarmak da büyük önem taşır. Ölçü malzemesi ne kadar iyi olursa olsun doğru kullanılmadığı zaman ağız ortamına modele doğru bir şekilde aktarılması mümkün olamayabilir. Hazırlık ve ölçü aşamasından sonra laboratuvar aşamalarının da büyük önem taşıdığını biliyoruz. Diş kaplamasının laboratuvar aşamaları altyapı hazırlığı ve üzerine estetik çalışma ile tamamlandı. Gerek ve gerekse yüzey ve şekil özelliklerinin doğal dış görüntüsü daha koyması istenir. Laboratuvar işi tamamlayıp doktora gönderiyoruz. Doktor işin az daha uyumunu ve gerekli şartları taşıyıp taşımadığını kontrol ederek düzeltmeler için laboratuvara tekrar gönderebilirim. İyi bir diş kaplamayapılma hekim ile laboratuvarın işbirliği gayreti özeli bilgi tecrübe birikimi ile mümkündür. Buna hastanın yardıma iyi niyeti ve tedaviye uyumu eklendiğinde herkes için yüz güldürücü bir sonuç alınması mümkün olacaktır.
Sizde uzun ömürlü sorunsuz diş kaplaması yaptırmak istiyor iseniz  0549 3474347diş muayenesi için randevu talep edebilirsiniz. Yukarıdaki  numara randevu içindir. Sorular için muayene sırasında hekim ile görüşmeniz gerekir.