Zirkonyum diş kaplama sorunları

Zirkonyum diş kaplama klasik metal porselen diş kaplamaları göre bir çok bakımdan özellikleri ve kullanım kolaylığı nedeni ile ön plana çıkar.
Estetik zirkonyum diş
ESTETİK ZİRKONYUM DİŞ ÖRNEK 05493474347

Vücutta alerji yapmaması en büyük özelliğidir. Zirkonyumun ışık geçirgen olması sayesinde yapılan kaplama dişler doğal diş yapısına benzer bir şekilde hazırlana bilmektedir. Bu sayede zirkonyum ile yapılan kaplama ve köprüler estetik görüntü sağlayabilmektedir. Metal destekli porselen dişler çok dikkatli çalışılsa bile zirkonyum diş kaplamalar kadar canlı ve doğal görünmeleri mümkün olamaz. Fiyat olarak diğer diş kaplamalarına göre yüksek olan zirkonyum diş fiyatları kullanılan malzeme, teknik, laboratuvar giderleri, hekimin tecrübesi ve kliniğin giderleri ile doğru orantılı olarak fiyatlandırılıyor.
Zirkonyum diş
ZİRKONYUM DİŞ
2016 - 2017 yılları içerisinde zirkonyum diş fiyatları önceki yıllara göre daha uygun olacaktır. Zirkonyum diş üretilme ve teknolojisi belirli bir yatırım gerektirir. Bu nedenle diş teknisyenleri bu diş kaplamaları yaparken yatırım maliyetlerini de üzerine koyarak zirkonyum diş fiyatlarını belirler. Ağzınızda belkide bir hayat boyu kullanacağınız estetikli zirkonyum kaplamalar ile bir sorun yaşamamak için düzenli diş kontrollerinizi yaptırıp varsa küçük problemleri büyümeden telafi edip düzelttirmeli tavsiye edilmektedir.
Zirkonyum diş kaplamalar laboratuvarda üretimleri aşamasında bir çok teknolojik cihaz kullanılır. Bu cihazların satın alma maliyetleri yani amortismanları yüksektir. Bunun haricinde üretilecek her bir zirkonyum diş kaplama için bloklar satın alınmak zorundadır. Bu bloklarda yurtdışından geldiği için fiyatları döviz ile olmaktadır. Bloklardan zirkonyum dişleri kazan makina belirli periyotlar ile kalibrasyon ayarı yapılan cihazlardır. Çok hassas bir çalışma gerektiren laboratuvar aşaması gerek altyapı kuruluş maliyetleri gerekse işletme giderleri olarak maliyetlidir. Bütün bu maliyetler yaptıracağımızdır Konya'nın dış kaplama fiyatlarına yansımaktadır. Kötü malzeme ile üretilmiş zirkonyum diş kaplamalar dişlerinizin üzerinde olması gerektiği gibi uyum sağlayamayacaktır. Estetik olarak da dişleriniz ile aynı özelliklere kavuşamayan ucuz zirkonyum kaplamalar size son derece mutsuz edecektir. Böyle bir durumla karşılaşmamak için kaliteli ve kendini ispatlamış malzemeler ile çalışan klinikleri tercih etmeniz önerilir. Birkaç 100 TL daha ucuz olsun diye ne olduğunu bilmediğimiz ürünler ile çalışmak özellikle ağız diş sağlığı için büyük bir cesaret ister ve sonu hüsran olabilir.