Zirkonyum Diş Fiyatları, Zirkonyum Porselen Kaplama hakkında tüm sorular cevaplar.

Zirkonyum Dişler Doğal dişlere en yakın




Zirkonyum Diş

Bugüne kadar, zirkonyum üretimdeki yüksek maliyeti nedeniyle dental uygulamalarda kullanılmıyordu. Zürih Federal teknoloji enstitüsü tarafından geliştirilen bir proje sayesinde zirkonyum ekonomik bir şekilde diş hekimliğinde kullanılabilir hale gelmiştir. Zirkonyum 1960’ lı yıllardan beri tıptada kullanılmaktadır. Yapılan uzun süreli çalışmalar ile materyalin güvenilirliği kanıtlanmıştır.
Zirkonyum başta kalça eklem protezleri olmak üzere vücudun çeşitli bölgelerinde çeşitli amaçlarla kullanılmış ve bugüne kadar herhangi bir yan etkisi veya zararının olmadığı, allerji yapmadığı saptanmıştır.
Zirkonyum; yüksek ısılara, darbelere dayanıklı, hafif, ısı ve elektrik iletmeyen, ışık geçirebilen bir elementtir. Ayrıca ağızda tat bozukluğuna, diş eti problemlerine ve ağız kokusuna yol açmayan sağlıklı bir materyaldir.

Zirkonyum kaplama içerisinde porselen kaplama gibi metal kullanılmadığı ve köprü ile diğer dişlere tutunduğu için porselen kaplama uygulamalarında kaplama çevresinde görülen kararan diş etleri görülmemektedir. Ayrıca zirkonyum kaplama diğer materyallere oranla aşırıcı sıcak veya soğuk ile temas ettiğinde hassasiyet yaratmamaktadır.
Şu anda piyasada bulunan doğal dişlerin yapısına en yakın kaplama malzemesi olan zirkonyum, vücudun biyolojik yapısıyla tamamen uyum içinde çalışmakta ve dişlerin kaplanmasından sonra oluşan alerjik reaksiyonlar ve enfeksiyonlar nadiren görülmektedir.

Zirkonyum Diş ya da zirkonyum diş fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi için

E-Mail : estetik.dentist@gmail.com

Telefon : 05493474347
www.zirkonyumdisfiyati.com