Zirkonyum diş kaplamalar, zirkonyum porselen kaplamalar.

Zirkonyum Diş

Dişlerden herhangi birinin madde kaybına maruz kalması sonucu dişte boşluklar meydana gelir. Ve komşu diş bu boşluğa doğru bir hareket eder. Böylece ağız içi diş yapısı ve şekli bozulur. Buna bağlı olarak ağız kapanışı ve çiğneme kuvveti de bundan etkilenir. Bu boşluklar uzun süre doldurulmaz ise boşluk artar ve çevre dişler de bundan etkilenir.

Bu nedenle boşluğun büyüklüğü ve sayısına göre kuron ya da köprü ile bu boşluklar doldurulur. Bu işlemlerde metal destek kulanılmaktadır. Ancak günümüzde kozmetik diş hekimliği estetik çözümlerle metal desteksiz full porselen kuron köprüler ile hiç metal kullanmadan ağız içi boşlukların giderilmesini sağlanabilmektedir.

Metal desteksiz zirkonyum kaplamalar

Bu sistemde alt yapı olarak metal yerine beyaz bir alaşım olan zirkonyum kullanılır. Son teknoloji ürünü bu altyapı estetik ve dayanıklılığı birarada sunabilme özelliğine sahip tek malzemedir. Sistemin en büyük avantajı ulaştığı çok yüksek dayanılılıkla arka bölgedeki köprülerde de tam estetik bir görünüm
sağlamasıdır.

Zirkonyum dişler ağız sağlığı ve estetik görüntü sağlar
Kullanıcılar için cercon uygulamalarının bazı önemli avantajlarıda bulunmaktadır. Zirkonyum oksit altyapı üzerine yerleştirilen cercon seramiği yiyecek artıklarının ve mikroorganizmaların diş yüzeyine tutunma oranını düşürmektedir.Böylece iyi bir ağız hijyeni sağlanmaktadır.Zirkonyum oksit ısıyı iletmez, sıcak ve soğuk yiyecekler aldığınızda dişlerinizde hassasiyet meydana gelmez.
Cercon: modern diş hekimliğinin temel gereksinimleri olan estetik, sağlamlık, doku uyumu ve doğallık konularında bugüne kadar ulaşılan en yüksek kaliteye sahip bir üründür.

Daha ayrıntılı bilgi için

Telefon : 0530 822 69 65