Zirkonyum diş kaplama fiyatı 2015

Zirkonyum diş kaplama fiyatı 2015

2015 ve 2016 zirkonyum diş kaplama fiyatları için 05493474347 den bilgi alabilirsiniz.
Zirkonyum geliştirilen teknolojiler ile tek diş kuron restorasyonlarında, 3-6 üye köprülerde, implant üstü kron - köprü çalışmalarında başarı ile kullanılmaktadır.Piyasada bulunan ucuz zirkonyum diş fiyatları yan sanayi ve uzak doğu imalatıdır. Sizin için yapılabilecek garantili zirkonyum diş kaplama fiyatlarını bizi arayarak öğrenebilirsiniz.

Zirkonyum diş yapımında kullanılan malzemenin başarısı tıp ve endüstri alanında da kendisini  kanıtlanmıştır. 1998 yılında başlayan araştırmalar sonucunda zirkonyum'un sağlık alanında kullanımına ve uygulamalara tüm dünyada geçilmiştir. Diş hekimliğinde bu yeni uygulama ile hastada metal-seramik restorasyonlarda oluşan estetik kaygılar kesinlikle ortadan kalkmaktadır. Zirkonyum'un ısı iletkenliği dişin ısı iletkenliğine çok daha yakındır ve metal seramik porselen kaplamalardan daha az soğuk hassasiyetine neden olurlar.
Zirkonyum porselen diş kaplamasının bir diğer avantajı da ışığı iyi yansıtmasıdır. Zirkonyum diş kaplama 2015 yılında estetik diş hekimliğinde bu özelliği sayesinde ön plana çıkmıştır.
Köprü vakalarında kullanılabilen yegane metalsiz porselen sistemi olduğu için en çok adı geçen sistemdir. Hasta üzerindeki hazırlığı ve dişleri yapıştırma safhası nispeten kolay olabildiğinden, tek kuron vakalarında da yaygın olarak bu sistem kullanılmaktadır.
zirkonyum diş kaplama
www.zirkonyumdiş.com dan 
Zirkonyum geliştirilen bu teknolojiler ile tek diş kuron restorasyonlarında, 6 üye köprülerde,implantüstü kron - köprü çalışmalarında başarı ile kullanılmaktadır.
Zirkonyum diş fiyatlarında 2016 yılı öncesinde sie özel yıl sonu kampanya fiyatlarımız öğrenmek için bizi arayınız. 05493474347