SGK diş hastanesi anlaşmalı diş hekimi istanbul

SGK DİŞ HASTANESİ ANLAŞMALI DİŞ HEKİMİ

SGK diş hastanesi anlaşmalı diş hekimi İstanbul ilinde malesef bulunmamaktadır.
Yasa çıkarsa ve yürürlüğe girerse bizden anlaşmalı diş hekimlerini istanbul ili için öğrenebilirsiniz çekinmeden hemen arayın 05345495016 Türk Tabipleri Birliği, Türkiye'de sağlık hizmetlerinin her geçen gün daha fazla paralı hale getirildiğini belirtti.

dis hastanesi randevu sgk
Türk Tabipleri Birliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Resmi Gazete'nin 17 Mart 2012 tarihli sayısında yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile özel hastanelerde sigortalı hastalardan alınan ilave ücretlerin üst sınırına yüzde 28.5 zam yapıldığı hatırlatıldı.

Özel hastanelerden sağlık hizmeti alan sigortalı vatandaşların bundan sonra daha fazla para ödeyeceği belirtilen açıklamada, ''Verilen sözler ve yapılanlar ortadadır. Türk Tabipleri Birliği olarak bütün yurttaşlarımıza bir kez daha sesleniyoruz; Türkiye'de sağlık hizmetleri her geçen gün daha fazla paralı hale getiriliyor. Böyle devam ederse sigortalı vatandaşlar sağlık hizmeti alabilmek için daha fazla para ödeyecekler; ödeme gücü olmayanlar hizmet alamayacaklar'' ifadelerine yer verildi.
Anlayacaginiz hersey para ile malesef.