Diş hastanesi hizmetlerimiz

Ağız ve diş sağlığı merkezi implantoloji, zirkonyum diş, porselen diş, lamine diş, yaprak porselen diş kaplamaları, diş çekimi faaliyet alanları ile hizmetinizdedir.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizdeki Uygulamalarımız;
- Porselen Diş Uygulamaları,
- Zirkonyum Diş Uygulamaları (En kaliteli estetik diş)
- implant Diş Uygulamaları
- Lamine Diş Kaplama Uygulamaları
- Yaprak Porselen Diş Uygulamaları,
- Ağrısız Diş Çekimi,
- 20`lik Diş Çekimleri
- Diş Beyazlatma (Lazerle veya Fırçalı)
- Diş Temizleme
- Ortodonti Tedavisi (Tüm yaş grupları için)
- Çocuk Diş Hekimliği
- Protez Diş Yapımları (çıtçıtlı, damak, tam damak veya full protez diş)
- Dişeti Hastalıkları Tedavisi

Kliniğimiz diş hekimliği alanındaki gelişmeleri yakından takip etme, hastalarına iyi hizmet verme, ekip çalışmasının gerekliliğini özümsemiş bir merkez olarak, on line konsültasyon , diş hekimlerine kurs ve şirket içi bilgilendirme seminer faaliyetlerini profesyonel olarak yürütmektedir.
Merkezlerimizde, çalışanların İngilizce konuşabilmesi ve Avrupa standartlarının üzerinde fiziki ve teknik yapıya sahip olması , Avrupa nın çeşitli ülkelerinden hastalarımızın oluşmasını sağlamıştır. Kliniklerimizi, sağlık turizmi konusunda geliştirerek, daha çok kişiye ulaşmak en önemli hedeflerimizden biridir.


Hizmet Anlayışımız
Sağlık alanında uzun yıllardır hizmet veren bir klinik olarak hastalarımızın konforu ve memnuniyeti öncelikle üzerinde durulan hususlardan biridir. İşinde profesyonel olmanın yanında ,güleryüzlü ve empatik olabilmenin de gerekliliğinin farkındayız.

Kliniğimizde diş hekimliğinin alt gruplarını oluşturan Çene Cerahisi ve implantoloji, Ortodonti, Pedodonti, Kanal Tedavisi, Diş eti hastalıkları ve Estetik diş hekimliği Konusunda deneyimli ve Uzman hekimler tarafından yapılmaktadır.

Estetik diş hekimliği uygulamaları birkaç diş hekimliği dalının kombine çalışmasını gerektirmektedir. Bu anabilim dalları ;

Protez (Protetik diş tedavisi)
Diş eti estetiği (Periodontoloji - Periyodontoloji)
Ortodonti (Tel tedavisi)
Bu bölümlerde bilimsel çalışmalarını yoğunlaştırmış, estetik bir görüş ve entellektüeliteye sahip, branşlaşmış diş hekimleri estetik diş hekimliğini, multidisipliner bir çalışma sonucunda en başarılı şekilde uygularlar.

- Lamine diş kaplamaları (Laminate, Lamine ,Yaprak porselen Tırnak porselenler, Da vinci porselenleri, Hollywood smile (gülüşü) diğer isimleridir)
- Zirkonyum porselen kaplamalar, diş köprüleri,
- Empress porselen uygulamaları,
- Estetik dolgular (Kompozit dolgular, beyaz dolgular, bonding–adeziv sistemlerde kullanılabilir)
- Diş beyazlatma (Diş ağartma, Bleaching)
- Diş eti estetiği (Gingivektomi - diş eti kısaltma, Gingivoplasti - diş eti kontur düzeltmesi uygulamalarını içermektedir)
- Ortodontik tedavi uygulamaları (Tel tedavisi, tel takılması, braket takılması) gibi uygulamaları yapmaktadır.