2015 estetik diş fiyatları

Diş hekimliğinde estetik kaplamar artık rutin uygulamalar haline gelmiştir. Estetik kaplama diş ile ayırdedilemeyecek kadar doğal durur. Yüzey özellikleri dişe benzer. Işığı tam yansıtır ve diş eti ile uyumludur.
Bu kadar üstün özellikler taşıması beklenen diş kaplaması fiyatı sizce ne kadar olmalıdır? Kullanım ömrü en az on yıl olan diş kaplamalarını her yıl bir tane eskittiğimiz ayakkabı fiyatı ile hesaplasak on yılda 1000tl ile 3000 tl aralığında bir maliyet çıkıyor:)) 
Merak etmeyin diş kaplama fiyatları o kadar yüksek değil. Tabi sizin diş kalıbınıza göre hazırlanacak ve dişlerinizin rengi şekli ile uyumlu diş eti ile uyumlu bir diş kaplaması istiyorsanız bir miktar ödeme yapmanız gerekecek. 
Ödeyeceğiniz rakam metal porselen diş kaplaması için daha azdır. Çünkü yapım tekniği ve malzemesi daha ekonomiktİr. Yatırım maliyeti düşüktür. 
Zirkonyum diş kaplama fiyatı porselen diş fiyatına göre daha yüksektir. Çünkü malzeme farklıdır. Laboratuvar ücreti de farklıdır. Doğal görünen zirkonyum diş kaplama aynı zamanda üzerine takıldığı diş ile de tam uyumludur.
Lamina diş fiyatı estetik ve hassas bir çalışma olduğu için zirkonyum diş kaplama fiyatından daha yüksektir. Ancak verdiğiniz paranın karşılığını fazlası ile alırsınız çünkü tam estetik cam seramik ile yapıldığından çok başarılı sonuçlar alınır.
2015 diş fiyatları kategorisinde empress diş fiyatları da yüksek olan diş kaplamalardandır. Eksik dişiniz yoksa ve tam estetik kaplama ihtiyacınız varsa paraya kıymalı ve empress diş kaplama yaptırmalısınız.