Diş Beyazlatma Fiyatı

2017 diş beyazlatma fiyatları
Diş Beyazlatma fiyatı 2017
Dişlerin rengi değişik nedenler yine konular biter. Kimse sarı işlerle gülümsemek istemez. Günümüzde i̇şlerin rengini değiştirmek yarınki işleri beyazlatmak mümkündür. Bu işlem diş hekimi uygun gördüğünde güven ile yapılabilen bir işlemdir.

DİŞ BEYAZLATMA NASIL YAPILIR?

Diş beyazlatma evde veya ofiste uygulanan yöntemler ile gerçekleştirebilir. Zaman sorunu olanlar veya diş beyazlatma pilavını bakamayan hastalar için ofis beyazlatma uygun olabilir. Bazen diş kaplama yapılma öncesinde işlerin rengi koyu renkli ise diş beyazlatma hekim tarafından önerilebilir.Bu sayede yapılacak dişlerde sizin beyazlama işlemi yapılmış yani rengi açılmış açılmış dişlerinize göre yapılır. Bu sayede daha iyi estetik sonuç alınır.

DİŞ BEYAZLATMA FİYATLARI

Estetik diş hekimliğinin güncel uygulamalarından birisi olan diş beyazlatma evde ve ofiste uygulanan tipleri ile hastaların yüzünü güldürüyor. Diş beyazlatma uygulanmaya başladığı ilk günlerde, bugünkü fiyatı ile karşılaştırıldığında daha yüksek maliyetler oluşuyordu
  2017 diş beyazlatma fiyatlı,Türk Diş Hekimleri birliğinin fiyat tarifesine göre; 2017 yılında bir çene için yaklaşık 1000 tl civarında olabilir. Güncel diş beyazlatma fiyatlarını öğrenmek için iletişim sayfasından bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz. 
Diş temizleme ile diş beyazlatmanın farklı işlemler olduğunu unutmayalım. Diş temizleme, tek çene için 2017 fiyatı ile yaklaşık 200-300 tl civarı olur diye tahmin ediyoruz.

DİŞ BEYAZLATMA ÖNCESİ

Diş beyazlatma öncesinde işlerin ve diş etlerinin sağlıklı olması gerekir. Dişlerde çürük var ise diş beyazlatma işlemi uygulanamaz. Eski dolgular diş beyazlatma için değiştirilmelidir. Dişçiyle dolgu arasında aralık var ise beyazlatma ilacı ağrı yapacaktır. Bu nedenle bozulmuş düş dolgusu olanların i̇şlem öncesinde tedavilerine yenilemeleri önerilir. Diş eti çekilmesi olan hastalarda diş beyazlatma ilacı dişin kök yüzeyine temas ettiğinde ağrı olma ihtimali yüksektir. Bu nedenle aşırı diş beyazlatma daha dikkatli olunması gerekir.