Diş hekimi Sertaç Kızılkaya

http://www.drsertac.com/doctor/dis-hekimi-sertac-kizilkaya/

Estetik diş tedavi uygulamalarındaki hızlı gelişmeler daha doğal görüntülü ve daha uyumlu uzun ömürlü kaplamalar yapılabilmesine olanak sağlamaktadır. Diş ekimi Sertaç kızılkaya dan günümüzde en çok uygulanan estetik diş tedavi yöntemleri hakkında bilgi almak istedik. Kendisi KORUDENT DİŞ KLİMİĞİ kurucusu. Tüketiciler derneği hasta hakları komisyonu başkanlığı ve sağlık hizmelerinde hizmet kalitesi ve verimlilik konularında çalışmaları olan değerli bir Diş Hekiöi. Birçok dernek ve vakıfta üyelik ve yöneticilik tecrübesi var.  Çok sayıda mesleki eğitim semineri ve kongresine katılımını olan Sertaç kızılkaya dan aldığımız bilgileri size aktarıyoruz.
Diş beyazlatma işlemi her zaman gerekir mi?
Toplumda giderek artan daha beyaz diş ile görünme arzusu insanların işlerine verdiği dikkati arttırmıştır. Belki daha önceki yıllarda hiç renginden rahatsız olmayan insanlar artık daha beyaz dişler ister oldular. Neyseki günümüzde orada teknikler ve diş hekimliği uygulamaları sayesinde daha beyaz dişlere sahip olma isteği artmıştır. Saçlarınıza yaptığımız bakımın artması gibi dişler için de baktım her geçen gün artıyor. Daha beyaz dişlerin insanı daha mutlu değilde unutmayacağımız gerçeklerden bir tanesi. Bu bakımdan daha beyaz diş hayali olan insanlara gerek hiç beyazlatma yöntemleri gerekse uygulamaları ile bu görüntüyü vermek mümkün olmaktadır.
Eğri dişleri şeffaf plaklar ile düzeltilmesi mümkün mü?
Evet ortodonti tedavisi nde alternatif bir yöntem olarak şeffaf plaklar ile artık eğri dişleri düzeltebiliyorum. Türkiye'de geçmiş yıllarda çok yüksek fiyatlar ile uygulanabilen bu tedaviler artı diş teli fiyatları ile aynı seviyelere geldi. Şeffaf plak kullanarak yaklaşık bir yıl içerisinde konum bozukluğu olan dişlerin düzeltilmesi gerçekleştir edebilmektedir. Her vaka için uygun olmasa da tecrübeli bir hekim hangi hastada hangi tedavinin uygun olacağını doğru bir şekilde belirledikten sonra şeffaf Aparey ile eğri dişlerin düzeltilmesi yani ortodonti tedavisi olmaktadır.
Zirkonyum diş kaplama avantajları nelerdir?
İçerisinde metal bulunmayan estetik bir diş kaplamadır zirkonyum diş kaplama. Biyolojik uyumu sayesinde de vücutta uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanılabildiğini biliyoruz. İlk çıktığında hangi işlerde kullanılmaya başlanan bu malzeme gün geçtikçe kullanım alanına genişletmiştir. Diş eksikliği nde köprü olarak veya diş üzerine kaplama olarak kullanılabilir. İmplantlar üzerine zirkonyum diş kaplamalar başarılı bir uygulamadır. Sistemin en büyük özelliği bilgisayar destekli tasarım ve üretim aşaması ile yapılıyor olmasıdır. Bu sayede ağızdaki implant veya kesik diş ile mükemmel uyum sağlayan zirkonyum diş kaplama uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanılabilmektedir.
Aldığımız bilgiler için ünlülerin diş hekimi Sertaç Kızılkaya teşekkür ederiz. Sonraki yazımızda sizlerle birlikte olmayı dileyerek sağlık ve mutluluklar diliyoruz..