2016 zirkonyum diş fiyatı

Diş hekimliğinde giderek artan zirkonyum diş kaplama uygulamaları estetik olarak iyi sonuç verirler. Doğal görüntülerinin yanısıra diş eti ile olan biyolojik oyunları da ön plana çıkar. Zirkonyum bloklardan kazılarak elde edilen zirkonyum alt yapı beyaz renkli olması nedeni ile tercih edilir.
2016 yılında zirkonyum diş fiyatları diğer metal altyapılı diş kaplamalarına göre uygun fiyatlar ile yapılmaktadır. Zirkonyum malzemesinin azda sağladığı avantajları göz önüne aldığımızda zirkonyum diş kaplamalar fiyat olarak uygundur. 
Özellikle kullanım süreleri göz önüne alındığında sağlıklı ve uzun Ömürlü kullanım sunmaları fiyatlarına oranla aslında daha çok hizmet vermeleri nedeniyle tercih edilmesinin mantıklı olduğu görülmektedir.
Hassas bağlantılı iskelet protezlerde zirkonyum diş kaplamaları ile birlikte yapılan hassas tutucu parçalar çok iyi sonuçlar verirler özellikle estetik beklentisi olan hastalar için zirkonyum diş kaplamaları ve bunun üzerine yapılacak özel tekniklerle hassas bağlantılı estetik protezler tavsiye edilmektedir konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için diş hekimi ile görüşebilirsiniz.