Empress Diş Kaplama Yaptıranlar

Özellikle ön dişler için estetik kaplama istendiğinde metal porselen diş kaplamaları uygun olmaz. Klasik porselen diş kaplaması yaptıran hastalar dişeti kenarındaki morluklar ve porselen dişin ışık yansıtmama gibi dezavantajlara nedeniyle daha kaliteli ve estetik görünen metalsiz diş kaplamaları tercih ederler.
Fiyat olarak estetik ön diş kaplamaları klasik porselen diş kaplamalarına göre daha maliyetlidir. Ancak ön bölgede ihtiyaca cevap vermesi ve uzun süre ağızda diş etleri ile uyumlu bir şekilde kullanılabilmesi için metal içermeyen zirkonyum veya empress diş kaplama tercih edilir.
Ön dişlerine estetik diş kaplaması yaptıran hastalar daha önceki porselen diş kaplamaları ile karşılaştırdıklarında daha rahat güle bildiklerini ve fotoğraflarda daha doğal göründüğünü söylerler. Özellikle değişik ışıklar altında diş rengi ışık yansımasından dolayı içinde metal bulunan kaplamalar da farklılığına belli eder. En pres diş kaplamalarında ışık doğrudan dişin üzerine verilse bile bu dişini kaplama olduğu kolay kolay anlaşılamaz.
En pres diş kaplamaların üretiminde bilgisayar destekli sistemler kullanılır. Bu uygulama her kişiye özel olarak uygulanır. Estetiğin önem kazandı bölge dişler özellikle 10 tane ön diş için empres diş kaplama tercih edilir
Dişlerinde renk problemi olanlar, Doğumsal olarak diş yapısında bozukluk olan kişiler, dişleri eyri olan hastalar, dişler arasında açıklık bulunanlar, diş yüzeyinde aşınmalar veya kırıklar olan kişiler ve diş Çürüğü şikayeti olan hastalar için estetik kaplamalar uygundur. En büyük özelliği doğal bir görünüm sağlamasıdır. Estetik olarak çok başarılı sonuçlar verir. Yüzeyi doğal diş gibi işlendiğinde kendi dişinizden hayır de denemeyecek duruma gelir. Özellikle aşınmalara karşı çok dayanıklıdır. Dişlerin rengini ve şeklini kolay bir şekilde düzeltmek mümkündür. Daha fazla bilgi almak ve size uygulanabilecek estetik ön diş tedavi seçenekleri için 0 212 661 69 79 0 549 347 43 47'den Diş Dr. Sertaç Kızılkaya için randevu alabilirsiniz.