Estetik Diş

Her insan için güzel görünen estetik dişler bir hayaldir. Bu hayali günümüz modern dişe kimliği artık büyük ölçüde karşılayabilmektedir. Güzel bir gülüş kendine güveni ve başarıyı getirir. Sosyal ilişkilerin daha güçlü olmasına ve toplum içerisinde özgüven kazanılmasını sağlar. Günümüz estetik diş ekiminde yapılan uygulamalar ile güzel bir gülüşe kavuşmak artık çok kolay.
Diş beyazlatma, Lamine diş kaplama, zirkonyum diş kaplama, diş eti estetiği gibi işlemler sayesinde gülüşünüz değişebilir.
Estetik ihtiyaçların belirlenmesi için önce Bir şey kiminin yapacağı dikkatli bir muayene belki yüzünüzden alacağı görüntüler ve konuşma gülme sırasındaki videolarınız yol gösterici olacaktır. Profilden ve yan profilden çekilmiş fotoğraflar gülüşünüz de eksik kalan yönleri belirlemeye yardımcı olur. Gülüş sırasında dudak hareketlerine tespit etmek ağız içerisinde dişlerin boyutları ve hacimleri ile ilgili tespitleri yapmak için neredeyse sütü diyor ortamında kaliteli fotoğraf ve VİDEOLAR çekmek gerekir.
Estetik gülüş tasarımında sizin için planlanan diş rengi boyutları ve şekli ile ilgili değişiklikler dişlerin birbirleriyle olan oranları ve dudak ile ilişkisi belirlendikten sonra Ağzımızda bir de mal model ile uygulanır. Bu demo model ağzınızdayken alınan görüntüler ve VİDEOLAR sizin hayal ettiğiniz beklentilerinizi karşılayan yapıdaysa İşlemlere başlamak için sabırsızlanıyor bilirsiniz. Hayal ettiğiniz gülümseme ve diş estetiği artık ekrandan yüzünüze geçmek üzeredir. Tek yapmanız gereken işlemin maliyetlerini karşılamak ve randevularınıza zamanında gitmektir. Yapılan işlerin size sosyal hayatınız da bir çok faydası olduğunu kısa sürede fark edeceksiniz. Artık insanlar size daha yakın olmaya çalışacak iş hayatındaki başarı nasıl artacaktır. Özgüveniniz size yeni kapılar açacak ve maddi manevi daha iyi koşullara kavuşacaksınız. Neredeyse bir ömür boyu daha güzel bir gülümseme için estetik diş tasarımları hakkında bilgi almak isterseniz 05493474347 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz