ZİRKONYUM DİŞ YORUMLAR VE YAPTIRAN ÜNLÜLER

Beğenilen bir insan olmak  içgüdüsel bir davranıştır. İnsan olduğunu beğenilmek için ne gerekiyorsa yapar. Çünkü beğenilen bir insan toplumda kendisini kabul ettirebilir. Bu sayede hem iş yaşantısında hem de özel yaşantısında istediği yaşam standardını yakalayabilecektir. Beğenilmek sadece iyi huylu olmak ile maalesef mümkün olamamaktadır. Kişinin davranışları toplumda yer edilmesini sağlasa da özellikle ilk görünüm anında estetik  ve estetik diş görüntüsü yüzündeki simetri ve dişlerinin rengi olumlu bir fikir oluşması için büyük oranda katkı sağlar. Bu durumu bilimsel araştırmalar ile de kanıtlanmış olan uzmanlar Özellikle insan vücudunda kabul edilebilir bir simetri olması gerektiğini söylemektedir. 
Dişler sadece yemek yemek için değil dudak ve yanak dokularını desteklemek ve aynı zamanda konuşma sırasında seslerini doğru çıkarabilmek için fonksiyon sağlarlar. Dişlerin kaybedilmesinin önemli sindirim sistemi rahatsızlıklarına yol açtığını biliyoruz. Diş eti hastalıkları da ağız kokusu diş eti kanaması gibi belirtiler ile vücutta sistemik rahatsızlıkların başlangıcı için olumlu bir ortam yaratmaktadır. Diş Çürüğü nedeni ile oluşan iltahap nedeni ile dolaşım sistemi kalp damar ve eklemler'in yanı sıra böbreklerde de önemli rahatsızlıkların oluştuğu bilimsel olarak kesinleşmiştir.
GÜZEL GÖRÜNEN DİŞLER
Gğlümseme ve konuşma sırasında dişlerin görünümü karşıdaki insanın gözüne güzel göründüğünde iyi bir izlenim bırakmak mümkün olur. Bunu sağlamak için dişlerin doğru sıralanmış olmazsa ve renk olarak kabul edilebilir estetik diş renginde olması gerekir. Estetik diş hekimliği dişlerin sıralanış bozukluklarına, ayrık dişleri, diş rengine ve işler arasındaki oytun oranlarını ayarlayarak daha iyi bir gülümseme ve gülüş estetiği sağlayan çalışmalar yapar. Diş ekimi Sertaç kızılkaya ya estetik diş hekimliği nde uygulanan yötemleri sorduk. Bakın bize hangi bilgileri verdi.
Gelişen teknoloji ve modern diş hekimliği uygulamaları artık insan oğlunun estetik görünümü için daha fazla uygulamalar yapabilmektedir. En basitinden en karmaşık ana estetik diş tedavileri insanın yaşantısında olumlu değişimler sağlaması için uygulanır. Kişi kendisini daha rahat hisseder daha rahat güler ve daha rahat konuşur. Toplumda kabul görür. Estetik diş hekimliği önce mevcut dişlerin durumunu tespit ederek işe başlar. Dişlerin hacimleri ve sıralanışları Kabul edilebilir bir diş dizisi oluşmasını engelliyor ise yapılabilecekler için bir analiz yapılır. Çoğu zaman dişlerin tedaviden sonraki görüntüsünü yansıtan modeller tedavi başlamadan hazırlanır ve hastaya ağzında gösterilebilir. Bu işlem için ödenmesi gereken ücrette son derece makuldür. Bir çok hasta için tedavi sonuçlarını daha başlamadan önce görmek büyük kolaylık sağlar. Dişlerin uzatılması veya eğri dişlerin düzeltilmesi için farklı yöntemler kullanılabilir. Aralıklı dişlerin kapatılmasında da günümüzde bir günde uygulanabilen bonding yöntemi yapılmaktadır.
Diş rengine ister doğuştan ister sonradan Koyulaşmış olsun tek seansta değiştiren ışığında diş beyazlatma sistemleri vardır. Evde yapılan diş beyazlatma ile desteklenen yöntem sayesinde dişlerin rengine kalıcı olarak beyazlatılar. Beyazlatma işlemi genellikle tedavi başlamadan önce uygulanır. Tek çenede veya bir çenenin yarısında işlem yapılıyor ise kalan dişlerin renginin beyaz olması sayesinde yapılacak dişlerde daha beyaz renkli yapılabilmektedir. Uygulanan diş beyazlatma işlemi kalıcıdır. Dişlerin bakımı ve kullanımı kurallara göre yapılırsa beyaz dişlerinizi ömür boyu kullanabilirsiniz. Bazen hastalar beyaz dişleri sevmeyebilir. Bu durumda doğal dış görüntüsü veren estetik zirkonyum diş kaplamalar veya porselen diş kaplamalar uygulanacaktır. Hasta dişlerinin takıldığını kimsenin anlamasına istemiyor ise doğal diş rengi görüntüsünden vazgeçmez. Bu durumda doğal diş rengini veren zirkonyum kaplamalar uygulanır. Aşağıda ön dişlerin de Çürük ve aşınma olan bir hastanın tedavi öncesi ve tedavi sonrası fotoğraflarını görüyorsunuz. Dişlerin aşınan ve çürüyen kısımları tedavi edildikten sonra sol üstteki köpek dişinin rengine göre zirkonyum diş kaplamaların rengi ayarlanarak Ön dört diş estetik kaplaması tamamlanmıştır. Kaplama işlemi sonrası hasta dişleri kendi dişleri gibi kullanabilmektedir ısırma koparma işlemlerini rahatlıkla yapabilir ancak sadece kabuklu kuruyemiş fıstık fındık kabuğu kırmak gibi işlemleri yapması tavsiye edilmez. Bu durum zaten insanın kendi doğal dişleri içinde hasar verici kuvvetler yaratır.
 
ZİRKONYUM DİŞ YORUMLARI
Zirkonyum diş kaplama yaptıran hastalardan aldığımız yorumlar Son derece olumlu olmaktadır. Metal porselen nerede hissedilen metalik tat vir koyayım diş kaplamalar da hissedilmemektedir. Ayrıca metalin ısı iletkenliği sebebi ile hissedilen rahatsızlıklar zirkonyum diş kaplama yaptıran hastaların yorumlarına göre Bu malzemeyle kesinlikle meydana gelmemektedir.